tisdag 11 februari 2014

Det verkliga familjeidyllen

God dag! 
Det blev en effektiv dag både igår och idag. Känns skönt att få mycket gjort nu när det hänger över mig.. Nu är jag iaf en liten bit på väg! 
Jag lämnade barnen vid nio idag, så vi fick en lugn (så lugn den kan bli..) morgon och åt frukost tillsammans. Det är lustigt det där, men man tror att det ska vara som på film, en härlig familjeidyll med en smal vacker mamma och glada, trevliga barn. En dignande frukostbuffé och tända ljus.. 
Okey alla ni som nu planerar och drömmer om detta, det är en saga INTE verklighet! I verkligheten skriker ungarna trotsigt, kastar yoghurt på varandra och kastar förtuggad korv på golvet medan mamman sliter sig i håret och undrar hur tuttarna kunde hamna nere vid knäna, mjölken är slut, brödet är torrt och ungarna bråkar om den sista yoghurten.
Men det gör ingenting! Man glömmer så fort, och nästa morgon glider man ut i köket och tänder ljusen för att göra samma sak igen, det är värt det! Varje gång Sam säger "älskar dig mamma" eller när Linnea vill mysa i famnen så känner man att det är värt det. Det är ju VÅR familjeidyll. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar